In prijs verlaagd! Hondenmand Pasja 40 cm Bekijk groter

Hondenmand Pasja 40 cm

De Basil Pasja dierenmand is een bruine mand waarmee je jouw huisdier in stijl vervoert op de fiets. Je bevestigt de mand eenvoudig aan de bagagedrager van je fiets met behulp van de Niko-klemsluiting.

Meer details

Adviesprijs

30,65 €

-50%

15,33 € incl. btw

Meer informatie

Deze mand is uiterst geschikt om uw huisdier op de fiets mee te nemen. De PASJA dierenfietsmand is voor bevestiging op de bagagedrager en heeft een grootte van 45x37x31cm (LxDxH). De mand is uitgerust met een NICO snelsluiting en is naturel afgelakt. De mand wordt zonder kussen en zonder draadkoepel geleverd.

Eigenschappen

 • De dierenmand beschikt over een universele klemsluiting Senna.
 • Dankzij openingen in de mand zet je je hond tijdens een fietstocht veilig vast.
 • Met de Senna klemsluiting klik je de hondenmand eenvoudig vast op de bagagedrager van je fiets.
 • De Basil Pasja dierenmand is een rieten mand waarmee jij je viervoeter altijd in stijl vervoert.

Veel gestelde vragen

 • Mag ik het Senna-system zelf onder een andere hondenfietsmand monteren?
  Ja natuurlijk mag u dat, maar we raden het zeer sterk af.� Houdt u er rekening mee zodra u constructieve wijzigingen gaat aanbrengen aan onze producten, daarmee de garantie en verantwoordelijkheid cq aansprakelijkheid vervalt. Het kan zijn dat u daarvoor evt. extra gaten in de bodem moet boren en dit komt de stabiliteit en stevigheid van de mand niet ten goede.

 • Op welke bagagedrager past de mand met Senna-system?
  Het SENNA-systeem past op bagagedragers met een maximale breedte van 16 cm en een minimale breedte van 14 cm. In de�buitenste twee�contrabeugels zitten 3 openingen waardoor u door middel van een inbussleuteltje de breedte nog iets kunt aanpassen.

 • Is het Senna-system los verkrijgbaar?
  Het SENNA-systeem is niet separaat verkrijgbaar. Het is reeds gemonteerd aan de hondenmand Pasja. Art. 54015 (klein), 54016 (middel) en 54017 (groot).