Fabrikanten

Aanbiedingen

  • Sigma Pava
    Sigma Pava

    De Sigma Pava Set combineert een...

    59,67 € -15% 70,20 €

Bekeken producten

Hatsome verwarmde fietswanten

Adviesprijs

99,00 € incl. btw

Meer informatie

HATSOME VERWARMDE FIETSWANTEN
Gedaan met natte, koude, verkleumde handen op de fiets: de verwarmde fietswanten van HATSOME bieden de oplossing.

hatsome

Koude en/of natte handen op de fiets?

Nikky Van Winkel heeft er iets op bedacht: de Hatsome verwarmde fietswanten met USB-aansluiting. In de wanten zit een verwarmingselementje dat aangesloten kan worden op een powerbank, een externe batterij. Elke oplaadbeurt zorgt voor 4 uur warme handen op de fiets.

Nikky’s ontwerp is praktisch en simpel: vooraan stopt de fietser z’n twee handen in twee wanten waarin bovenaan twee verwarmingselementen zitten. De fietswanten zijn met twee USB-kabels verbonden met een batterij die vooraan in het midden van het stuur wordt bevestigd. “Vier uur gaat zo’n batterij mee. Kom je bijvoorbeeld op je werk aan, dan laad je ze op. Het wordt een gewoonte.”

De batterij en batterijhouder zijn inbegrepen. De wanten zijn water- en winddicht (omnisafe), gevoerd met fleece. En de verwarmingselementen zitten tussen de buitenstof en de fleece voering in de fietswanten.

Patent

Ze heeft meteen een patent genomen op haar uitvinding en is nu in de EU beschermd tegen namaak. Het is al haar vierde octrooi. “Mijn handelsmerk is een handje, een verkleinde kopie van mijn eigen hand, en ook dat ligt vast. Net als een regenhoedje dat ik heb ontworpen.”

Batterij

Deze wanten worden met een USB-aansluiting ingeplugd in een batterij, die bevestigd kan worden in een hoesje op de rolstoel en elektrische scooter. De invalidewanten zitten ruim genoeg, zodat iemand met spasmen op de handen deze goed kunnen aandoen.

Batterij en batterijhouder zijn inbegrepen. De wanten zijn water- en winddicht (omnisafe), gevoerd met fleece. En de verwarmingselementen zitten tussen de buitenstof en de fleece voering in de wanten.